SORTIDA A L’SKATEPARK

Dijous 21 de setembre vam anar al Skatepark de la Marina, tots ens ho vam passar molt bé. Com que per molts era la primera vegada que anavem, molta gent va caure, però tot i així ens vam divertir molt. La gent portava patinets, patins, skate etc. Al Skatepark era molt gran. I el terra era genial per patinar. Hi havia unes petites escales, també una mena de circuit. També vam trobar unes muntanyes que la del mig era la més gran. Les classes ens vam dividir. Una estava en un gran espai apte per patinar i l’altra classe al Skatepark. Després d’una estona ens vam intercanviar els llocs. La sortida ens va agradar molt i la repetiríem. Teniu més imatges de la sortida al drive de fotografies de famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *