0

Poblat Iber de Calafell

Poblat Iber de Calafell

El dia 29 de febrer Empúries i Balsareny vam anar tot el dia al Poblat Iber de Calafell a fer una excursió. Les monitores ens van acompanyar a fer la visita. Ens van estar explicant coses sobre com vivien i quines coses feien a la prehistòria. També ens van explicar els diferents tipus de cases que hi havia. Sabíeu que les cases abans es construïen amb fang i palla? La visita va ser molt interessant.  Us la recomanem per anar un cap de setmana amb la família i els amics.

0

Teatre en anglès

Vam anar caminant a la Lleialtat Santsenca a veure una obra de teatre en anglès que es deia “Sleeping beauty or not”. Tractava de que tothom (sobretot la Malèfica) forçava a l’Aurora, la princesa, a seguir la tradició. L’Aurora havia de seguir les instruccionas del Llibre, que consistia en adormir-se profundament i que el príncep li fes un petó d’amor verdader perquè es despertés. Però ella no volia, així que va canviar la història i va crear una de nova. Ens va agradar molt el teatre i vam poder practicar el nostre anglès.

0

LA CASTANYADA

El dia 31 d’octubre per la tarda l’alumnat de 5è vam preparar els jocs de la castanyada per a tota la Primària. Els jocs van durar tota la tarda i tothom s’ho va passar molt bé. Ens va costar una mica quan vam començar els jocs, però quan ja portàvem un bona estona ens vam acostumar. Havíem d’anar molt ràpid explicant les normes, ja que en poc temps vindrien més companys. A més, costava molt que escoltessin. Ha sigut tot un repte!

Al matí ens vam menjar els panellets que vam fer el dia anterior. Pel migdia els de primer, segon i tercer de Primària van fer uns balls molt bonics i els de quart, cinquè i sisè vam explicar històries de por perquè a més de la castanyada, també era el dia dels morts.

0

MONTSERRAT

Benvolgudes famílies, 

El dia 4 d’octubre vam anar tot el cicle d’excursió a Montserrat. Vam fer dos grups: un va començar fent una gimcana on vam poder descobrir millor Montserrat i també conèixer-nos millor entre 5è i 6è. L’altre grup va començar anant a veure l’exposició que era un museu audiovisual. Després, vam anar a l’església a sentir cantar l’escolania de Montserrat que cantaven per la moreneta de Montserrat. Vam tenir molta sort perquè va ser l’última actuació que van cantar a Montserrat abans de fer una gira pel món. Després vam anar a dinar a un parc. 

0

SORTIDA A L’SKATEPARK

Dijous 21 de setembre vam anar al Skatepark de la Marina, tots ens ho vam passar molt bé. Com que per molts era la primera vegada que anavem, molta gent va caure, però tot i així ens vam divertir molt. La gent portava patinets, patins, skate etc. Al Skatepark era molt gran. I el terra era genial per patinar. Hi havia unes petites escales, també una mena de circuit. També vam trobar unes muntanyes que la del mig era la més gran. Les classes ens vam dividir. Una estava en un gran espai apte per patinar i l’altra classe al Skatepark. Després d’una estona ens vam intercanviar els llocs. La sortida ens va agradar molt i la repetiríem. Teniu més imatges de la sortida al drive de fotografies de famílies.