0

ObrIM Bruixes

La idea de fer una exposició sobre les Bruixes va vindre a partir del llibre de Roald Dahl que hem llegit durant aquest any.

Els professors ens van separar en vuit grups amb guies ja escollits. Cada guia començava a un espai diferent i anaven guiant als grups de famílies al següent espai. 

A l’exposició podies veure diverses sales i espais, on explicaven, representaven, feien jocs o llegien sobre les bruixes.

0

Sortida a Tarragona

El dia 18 d’abril Empúries i Balsareny vam anar d’excursió a Tarragona tot el dia. Específicament vam anar a Tarraco, que així ho anomenaven abans (a l’edat antiga).

Vam arribar i els monitors ens van anar guiant i ensenyant-nos el poble. Primer, ens van ensenyar dos mapes de la ciutat d’aquella època i ens van agradar tant, que els tenim penjats a les classes. Després, vam entrar al poble i vam veure la muralla que van construir els romans. Ens van dir que havien hagut de reconstruir la part superior de la muralla. També vam anar caminant i vam veure el seu art, com teatres, amfiteatres, àmfores, aqüeductes, etc. Vam gaudir molt de la visita i us recomanem fer-la.