Castanyada

Divendres 28 d’octubre vam celebrar la Castanyada a l’escola. Al matí vam estar acabant l’activitat relacionada amb la tradició. Consistia en pensar la continuació d’una pel·lícula on quedés reflectit quines activitats podrien fer unes amigues per recuperar la Castanyada tal com la celebrem aquí. Tot seguit, vam esmorzar els panellets que vam elaborar el dia abans i unes castanyes torrades.

En acabar el pati vam explicar històries de por. Estàvem molt nerviosos i ens vam endur uns bons ensurts. 

Després d’anar a dinar vam fer els jocs de la castanyada, una activitat que organitzem nosaltres, l’alumnat de 5è. Setmanes abans, per grups, vam haver de crear el nostre joc de la Castanyada i ambientar tots els elements del joc. Aquella tarda vam fer que tots els companys i companyes de Primària poguessin gaudir de tots els jocs.

Va ser una gran experiència i vam experimentar el que senten els mestres. Els jocs van ser un èxit i tothom ens va felicitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *