DELEGAT/DA I REPRESENTANTS D’ESCOLA VERDA

Ja fa un mes que vam tornar a l’escola i vam decidir que ja era moment de triar el delegat/da i el representant d’escola verda. Els candidats a cada lloc van haver d’exposar els motius de per què volien ser-ho.

Després, tots vam votar a qui creiem que representaria millor a la classe i van sorgir aquests resultats:

Com a delegada de Balsareny, va sortir la Berta. I com a delegat d’Empúries, l’Arnau. S’ocupen d’anotar les nostres idees per parlar-les amb els altres delegats o delegades, i intentar fer l’escola més adient per a tots.

.

El representant d’escola verda de Balsareny és el Roger i d’Empúries el Pol. S’encarreguen d’anar a fer reunions per fer que alguns hàbits ecològics de tots els alumnes de l’escola siguin més sostenibles. Això ens ajuda a cuidar el medi ambient i el nostre planeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *