CONVIVIM

El dilluns va començar el convivim, la setmana més esperada pels nens de cinquè. Quan vam arribar, vam començar a fer les pintures prehistòriques i a la tarda el moment més esperat del dilluns, l’Escape room! Ens ho vam passar molt bé tant fent-lo com jugant-lo.

El dimarts vam anar al Jalpi Aventura tot el dia, a la majoria de persones els hi va agradar molt. Vam pujar a les tirolines i totes les activitats que ens proposaven. Tots els monitors del Jalpi Aventura eren molt atents i podíem confiar en ells.

El dimecres va arribar i ja feia mitja setmana que estàvem vivint el convivim! Al matí vam portar el patinet, patins i skate, per anar el skate park a patinar.

Arriba el dijous, el dia més llarg de la setmana. Al matí vam anar a l’Espanya Industrial a fer una llàntia de fang. A la tarda, a l’escola vam fer pizzes molt bones. I ara sí, va arribar el moment més esperat per a tothom, la Vetllada! Vam fer la gimcana que ens van preparar les mestres i després vam posar una mica de música, i tots vam començar a menjar les pizzes i a ballar.

El divendres era l’últim dia del convivim, vam anar a les coves de Salnitre. Quan vam arribar a la cova ens van projectar un vídeo, el vídeo tractava de l’evolució de la cova. Després vam baixar 27 metres. Ens van ensenyar els voltants de la cova fins que vam arribar al final.

Una setmana molt completa i intensa, que vam gaudir al màxim!

Júlia Rodrigo i Nora Ollé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *