Educació Física

Aquest any a Educació Física hem fet moltes coses, per no fer-vos un embolic, us ho dividirem en dues parts: la primera el primer trimestre, i la segona el que portem del segon. 

Durant el primer trimestre vam estar treballant majoritàriament la condició física. Per fer-ho ens van explicar els quatre aspectes que la formen: la força, la flexibilitat, la resistència i la velocitat. A causa de la COVID-19 vam haver d’anular una de les excursions més esperades d’aquell any, l’excursió al Serrahima. Per sort, aquest any vam poder anar i ens ho vam passar d’allò més bé. Vam fer moltes activitats esportives, entre elles relleus, salt d’altura, salt de llargada, llançament de pes, etc. Després de la gran excursió, vam tornar a l’escola ben contents i ens vam començar a preparar-nos per fer una sessió d’entrenament físic. Per fer aquesta feina tant interessant ens vam dividir en 6 grups i vam començar a preparar-nos. Un cop pensada la sessió, vam gravar-nos i vam ensenyar els vídeos als altres companys. Una setmana després, van començar les vacances de Nadal i molt satisfets amb l’escola ens vam anar.

Dues setmanes després, vam tornar a l’escola i ja estavem al 2021 (segon trimestre). Ens van explicar la feina que faríem durant el segon trimestre, era un esport nou anomenat Korfbal. Aquest esport tenia unes normes molt especials, la que creiem més rellevant, és que és un esport mixte (que poden jugar tant nois com noies) i per això, ens van dir que fessim una tasca al classroom en que havíem de mirar dos vídeos i contestar a unes preguntes. D’aquesta manera vam aprendre les regles del joc més importants.

Aquest és el resum del 1r i 2n trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *