Podcasting, o com la ràdio ha evolucionat per tornar als seus inicis

Abans no hi havia ni televisió ni mòbils per això la ràdio donava tants detalls. tenia tants efectes de so, no com la televisió que com ja tenies una imatge potser no calia que t’ho expliquin detall per detall. Per això la ràdio havia de ser tan complexa, tenir tanta vida.

A les sessions de podcasting primer de tot ens van ensenyar un tall de ràdio representat de l’arribada del primer tren a l’estació de Barcelona. Els sons, el to de veu..

Després vam veure video sobre la diferència de quina música va millor en diferents escenes. Si t’has de gravar la veu, no parlar amb un to neutre tota l’estona, o depèn de les situacions del text. 

Una sessió després amb l’àudio del text el vam posar al GarageBand i li vam posar uns efectes de so. Mirant el volum, que els efectes de so estiguessin al lloc

La següent sessió primer vam llegir un text sobre els ibers i després ens vam repartir idees per redactar un guió de podcastings a partir d’una història inventada con parléssim dels Ibers: un concurs, uns cosins que es troben i comencen a  parlar i debatir sobre els ibers, uns escriptors que tenen que escriure un llibre sobre els ibers però no saben res d’ells, uns estudiants que tenen que fer un examen sobre els ibers, una entrevista a un iber.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *